STEMNING

Stemning, charme, hygge, personlig atmosfære, autentisk miljø, hjemligt, lidt gammeldags, lidt retro, lidt som at komme hjem, kort sagt;
en oplevelse du husker fordi et ophold på Hotel Rye hører til et af de mere sjældne af slagsen.
Det er et af Københavns mindste hoteller og her er god tid til personlig betjening i nogle meget stemningsfyldte omgivelser.

FRISKBAGTE BOLLER

Til vores morgenbuffet som er inkluderet i prisen, serverer vi altid friskbagte boller og bagefter kan du evt. drikke en kop kaffe mere og læse avisen i vores hyggelige dagligstue.
Vi har 16 dobbelt/enkelt værelser, og et stort familieværelse til 4 personer og et til 3 personer.
Alle værelser er enkelt indrettet på 2 etager. På første etage har vi spisestue og opholdstue med tv. Du kan også nyde en stille stund eller se den første morgensol på vores hyggelige terrasse.

BAD OG TOILET PÅ GANGEN

Og helt som derhjemme, har du ikke dit eget private badeværelse og toilet, men må ud på gangen. Til gengæld kan du gøre det i kimono og hjemmesutter som er standard på alle værelser.

CENTRAL BELIGGENHED

Hotel Rye ligger centralt midt i byen, men i et roligt kvarter på Østerbro og du kommer nemt og hurtigt rundt til det meste herfra med gode transport muligheder.
Lige rundt om hjørnet finder du Parken, Søerne og Fælledparken og du kan nemt spadsere ind til centrum på 20 minutter evt. igennem Botanisk Have som ligger på vejen.

TÆT PÅ OG LIGE RUNDT OM HJØRNET

Finder du bl.a PARKEN, Søerne, Fælledparken og Rigshospitalet, Cafeer og restauranter, biograf og svømmehal, Panum og Niels Bohr instituttet, Kastellet og Botanisk Have.